U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

 

 

 

 

Wij dansen op maandag 

basisgroep                     19.30u  -  21.00u 

gevorderden                  20.00u  -  22.00u 

 

Dansdocent:   Maaike Kapoen

  

 

Locatie:

Gymzaal Rauwenhof

Suze Groenewegstraat 104

4003 ZV Tiel

 

 

Je bent maandag 6 januari welkom voor een gratis proefles. Kom gerust eens bij ons kijken!

Om je aan te sluiten bij onze vereniging of om je op te geven voor lessen, stuur een mail naar igrasecretariaat@gmail.com.

De jaarlijkse contributie bedraagt € 160,- De kennismakingscrusus van 6 weken kost € 45,-. Als je daarna lid wordt, worden deze kosten verrekend.

 

*******************************************************************************

 KENNISMAKINGSCURSUS VAN 6 WEKEN

Van maandag 13 januari tot en met maandag 17 februari 2020

Voor iedereen die van muziek uit alle landen houdt én van dansen.
Om mensen kennis te laten maken met folkloredans biedt IGRA deze introductielessen aan. Iedereen kan meedoen, alleen een gevoel voor ritme is wel handig. Kom ervaren hoe leuk het is om bij IGRA te dansen!

Onder leiding van dansdocente Maaike Kapoen krijg je iedere maandagavond vanaf 19.30u tot en met 21.00u duidelijke uitleg bij het aanleren van diverse dansen.

Er wordt gedanst in gymzaal Rauwenhof, Suze Groenewegstraat 104 te Tiel. De cursus start op maandag 13 januari. De kosten van de kennismakingscursus bedragen 45 euro.

Voor opgave of meer informatie, neem contact op met Inge Boerma-Tuttel, 06 - 1304 1325 of stuur een mailtje naar igrasecretariaat@gmail.com.

 

 ********************************************************************************